Loading...
Ochrana osobných údajov a cookies 2018-05-25T10:51:22+00:00

Informácie o ochrane osobných údajov

Webovica.sk  – Jiří Galdia, Webovica.sk, 02345 Horný Vadičov 663 (ďalej len „Webovica“) vám jasne a otvorene oznamuje, ako spracováva vaše osobné údaje v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len ako „GDPR“).

Rešpektujeme vaše právo na súkromie a vaše právo na informácie o spracovaní vašich osobných údajov, ktoré zadávate na webe webovica.sk.

Chránime vaše osobné údaje

Rešpektujeme nové nariadenie GDPR aj vaše právo na informácie o tom, akým spôsobom spracovávame a uchovávame vaše osobné údaje. Verte, že sme prijali všetky potrebné technické a personálne opatrenia, aby boli vaše osobné údaje v bezpečí a chránili sme ich pred neoprávneným prístupom. Kedykoľvek vás požiadame o informácie alebo osobné údaje, potrebujeme ich k poskytovaniu našich služieb.

Aké osobné údaje od vás potrebujete?

Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám poskytnete, keď máte záujem o niektorú z našich služieb. Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, zahŕňajú ako povinné údaje kontaktné informácie – bez nich by sme vám nemohli pripraviť ponuku alebo službu realizovať.

Vaše osobné údaje nevyužívame na zasielanie newslettrov, ani reklamných ponúk e-mailom – slúžia výhradne pre vzájomnú komunikáciu po vyjadrení vášho záujmu o naše služby, prípravu ponuky a uzavretie zmluvy alebo objednávku služby.

Osobné údaje môžu tiež pochádzať z verejne dostupných zdrojov, registrov a evidencií, napríklad z obchodného registra.

Vaše údaje potrebujeme na  nasledovné úkony:

  • Spracovať vašu objednávku služby, váš záujem o naše služby alebo vypracovanie obchodnej ponuky.
  • Kontaktovať vás v prípade záujmu o naše služby, ktorý ste zadali na webe.
  • Odpovedať na vaše dotazy ohľadom ponuky a služieb a informovať vás o nových a zmenených službách.

Aké vaše údaje spracovávame?

  • Základné identifikačné údaje – meno, priezvisko, sídlo, adresa bydliska, IČO (v prípade podnikania).
  • Kontaktné údaje – telefónne číslo, e-mailová adresa, adresa vašich web stránok
  • Informácie o využití našich služieb a produktov – napríklad o aké služby ste mali záujem, aké ste si objednali, informácie o nastaveniach vašej služby, ktoré sú potrebné pre realizáciu služieb
  • Informácie o telefonických hovorov alebo e-mailovej komunikácii alebo iných interakcií s vami, napríklad pomocou chatu, SMS správ.
  • Geolokačné a analytické webové údaje – geolokačné údaje z webového prehliadača pri návšteve našich stránok a analytické nástroje pre analýzu našej návštevy na našich stránkach pre zlepšenie a optimalizáciu našich stránok (viď cookies)

Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas nevyhnutnej doby, a to výlučne na vyššie uvedené účely:

Pri záujme o naše služby alebo objednávke služby po dobu 7 rokov od obdržania vášho záujmu (vyplnenia formulára / objednávky na webe) alebo v zákonom stanovenou dobou (na dobu 11 rokov údaje uvedené na daňovom doklade, splnenie zákonnej povinnosti podľa zákona č. 235/2004 Sb., o dani z pridanej hodnoty, v znení neskorších predpisov).

Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané, v rozsahu a na účely, pre ktoré podľa právnych predpisov nie je potrebný súhlas.

Vaše údaje sú v bezpečí

Podnikli sme nevyhnutné technické a organizačné opatrenia na ochranu vašich údajov pred stratou, manipuláciou a neoprávneným prístupom. Naše bezpečnostné opatrenia neustále prispôsobujeme v súlade s technologickým pokrokom a vývojom. Na webe máme nainštalovaný bezpečnostný protokol SSL, ktorý všetky údaje so serverom odosiela v šifrovanej podobe. Údaje, ktoré sme od vás zhromaždili, sú uložené výlučne na území Európskej únie.

Spolupracujeme iba s tými najlepšími poskytovateľmi internetových služieb

Naše webové stránky sú uložené a zabezpečené na serveroch spoločnosti Websupport, ktorá je jednotkou v poskytovaní webhostingových služieb na Slovensku a garantuje maximálnu úroveň bezpečnosti dát.

Vaše údaje neposkytujeme, nepredávame ani nevymieňame s tretími stranami za účelom obchodovania.

Máte právo vedieť, ako spracovávame vaše osobnú údaje 

Máte právo požadovať informácie o tom, aké osobné údaje o vás uchovávame (bezplatne raz za rok). Pokiaľ sú tieto údaje nesprávne alebo neúplné, môžete nás požiadať, aby sme tieto informácie opravili alebo odstránili.

Vaše údaje nemôžeme odstrániť, ak nám v tom bránia zákonné predpisy o uchovávaní údajov, napríklad zákon o účtovníctve, alebo iné opodstatnené dôvody, ako sú napríklad nevyrovnané dlhy.

Máte právo kedykoľvek:

  • odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov,
  • požadovať prístup k svojim osobným údajom,
  • na ich opravu, alebo zmazanie vašich údajov,
  • na obmedzenie spracovania,
  • vzniesť námietku proti spracovaniu,
  • na prenositeľnosť týchto údajov k inému správcovi
  • ako aj právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, ak máte podozrenie, že naša spoločnosť pri spracovaní osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR

Akým spôsobom môžem odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov podať?

Odvolanie súhlasu so spracúvaním osobných údajov je možné poslať iba v písomnej podobe, a to preto, aby sme mali o vašom odvolaní riadny záznam.

V prípade uplatnenia vyššie uvedených práv sa môžete obracať na kontaktnú adresu kanceláriu: Webovica.sk, Belanského 2291, Kysucké Nové Mesto, info@webovica.sk.

Informácie o spracovaní cookies

Sme k vám transparentní a preto vám nižšie podáme podrobné informácie o tom, ako a kedy používame súbory cookies na našom webe.  Na našom webe spracovávame súbory cookies potrebné na fungovanie webových stránok a na analytické účely a v prípade Vášho súhlasu aj na personalizáciu reklám.

Súbory cookie

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových stránok.

Čo sú súbory cookie?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová stránka ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookie
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.

Ako si môžem zmeniť nastavenia cookies?

Na odkazoch nižšie sa dozviete, ako môžete kontrolovať svoje nastavenia cookies cez Váš internetový prehliadač. Pokiaľ zmeníte tieto nastavenia, uplatnia sa nielen pre naše webové stránky, ale aj pre všetky ostatné stránky, ktoré navštevujete cez Váš internetový prehliadač.

Mozilla Firefox    Google Chrome    Internet Explorer